Εύκολη κρεμώδης τυρένια pasta




Υλικά

500 Γραμμ. ζυμαρικά no2

500ml. Κρέμα γάλακτος

200 Γραμμ. τυρί γκούντα, τριμμένο

100 Γραμμ. παρμεζάνα, τριμμένη

150 Γραμμ. Blue cheese

Φρέσκο πιπέρι


Βράζετε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας τα σουρώνετε και ρίχνετε ελαιόλαδο ώστε να μην κολλήσουν μεταξύ τους.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το τυρί γκούντα και το blue cheese. Μόλις αρχίζει να πήζει, ρίχνετε τα ζυμαρικά. Σερβίρετε σε ένα πιάτο, προσθέτετε τριμμένη παρμεζάνα και φρέσκο πιπέρι.  


Σχόλια