Πίτσα με πιπεριές και μανιτάρια

 


Υλικά
Για τη ζύμη
1 κιλό αλεύρι 00
640 ml. Νερό
30 γραμμ. αλάτι
3 γραμμ. μαγιά
Καλαμποκάλευρο για το ζύμωμα
Γαρνιτούρα
Κόκκινη σάλτσα
250 Γραμμ. Μοτσαρέλα σε νερό
1 κόκκινη πιπεριά, σε λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά, σε λωρίδες
300 γραμμ. Μανιτάρια, σε φέτες

Σε ένα Μπολ ρίξτε το νερό το αλάτι και σταδιακά προσθέτετε το αλεύρι και τη μαγιά ανακατέψτε αρχικά με πιρούνι και μετά βάλτε χέρι. Στη συνέχεια ζυμώνετε σε αλευρωμένη επιφάνεια αφήστε στην άκρη για 30 λεπτά και άρχισε το δίπλωμα αφού λαδώσεις τα χέρια σου. Έπειτα άφησε για 1 ώρα  στην άκρη. 

Κόψτε  τη ζύμη στα τέσσερα και πλάστε σε μπαλάκια προσπαθώντας να εγκλωβίσετε τον αέρα μέσα. Αφήστε τώρα για 6 ώρες. Ανοίγετε με καλαμποκάλευρο και βάζετε σε λαδωμένο ταψί. Απλωσε την σάλτσα, την μοτσαρέλα, τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Ψήνεται για 13 λεπτά στους 275 βαθμούς στις αντιστάσεις.


Σχόλια