Υλικά
1 1/2 φλιτζ.
Φυτικό ρόφημα αμυγδάλου
1 φλιτζ.
Βρώμη
3 κουτ.
Σούπας σιρόπι σφενδάμου
300 Γραμμ.
Φράουλες πουρέ
Για το
γαρνίρισμα
3-4 Φράουλες
ολόκληρες
Σε ένα multi
βάζετε τις φράουλες και τις πολτοποιείτε,
Στη συνέχεια
μοιράζετε τη βρώμη σε 3 ποτήρια, ρίχνετε στο κάθε ποτήρι από μια κουταλιά
σφένδαμο, μοιράζετε τον πολτό φράουλας και το ρόφημα αμυγδάλου, ανακατεύετε
πολύ καλά και αφήνετε στο ψυγείο για όλο το βράδυ. Την άλλη ημέρα το
απολαμβάνετε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου