Mug cake με Φυστικοβούτυρο και μπανάνα




Υλικά
1 ώριμη μπανάνα
2 κουτ. σούπας Φυστικοβούτυρο
2 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
100 ml. γάλα αμυγδάλου
3 κουτ. σούπας βρώμη
60 γραμμ. Καρύδια, χοντροκομμένα
2 κουτ. σούπας σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Λίγο αλάτι

 

Σε ένα μπόλ λιώνετε την μπανάνα. Στη συνέχεια ρίχνετε την βρώμη σε ένα Multi και την κάνετε σκόνη.

Μοιράζετε σε 2 κούπες την λιωμένη μπανάνα, το Φυστικοβούτυρο, το μέλι το εκχύλισμα βανίλιας, ρίχνετε το γάλα αμυγδάλου, την σκόνη βρώμης, τα καρύδια και λίγο αλάτι. Στη συνέχεια, ανακατεύετε με ένα κουταλάκι και πασπαλίζετε με σταγόνες σοκολάτας.

Βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά, στα 800 watt και απολαμβάνετε.

Εάν θέλετε μπορείτε να ψήσετε σε πυρίμαχα σκεύη σε  προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 13-15 λεπτά περίπου.

Σχόλια