Ταραμάς

 



 

Υλικά

150 γραμμ. ταραμά, λευκός

300 γραμμ. Ψωμί, μπαγιάτικο

1 κρεμμύδι ξηρό, κομμένο σε χοντρά κομμάτια

χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 φλιτζ. σπορέλαιο

Πιπέρι λευκό

 

Ρίχνετε το ψωμί σε ένα μπολ με νερό για 10 λεπτά. Στη συνέχεια το στραγγίζετε και το ρίχνετε σε ένα πολυκόφτη. Προσθέτετε το κρεμμύδι, τον ταραμά, τον χυμό λεμονιού, το πιπέρι και χτυπάτε πολύ καλά. Κατόπιν, ρίχνετε σταδιακά τα λάδια και στο τέλος για να ελέγξετε την ρευστότητα προσθέτετε λίγο νερό.

 

Σχόλια