Τυροκαυτερή με κόκκινη πιπεριά



 



 

Υλικά

350 γραμμ. φέτα

200 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι

2 πιπεριές Φλωρίνης ψητές

1 σκελίδα σκόρδο

1 κουτ. σούπας ξύδι

1 κουτ. σούπας πιπέρι καγιέν

πιπέρι

3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

 

Σε ένα μούλτι, ρίχνετε το στραγγιστό γιαούρτι, τις πιπεριές, το σκόρδο, το ξύδι, τα πιπέρια, το ελαιόλαδο και τα 250 γραμμ. φέτας. Αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα, θρυμματίζετε με ένα πιρούνι τα 100 γραμμ. φέτας και ρίχνετε μέσα στο μείγμα. Ανακατεύετε το μείγμα και αλείφετε ψημένες φέτες ψωμιού, τις οποίες έχετε ψήσει σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Σερβίρετε με προσούτο και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι ή με ότι τραβάει η όρεξή σας.

Σχόλια