Υλικά
2-3 κουτ. σούπας Nutella
350 ml. κρέμα γάλακτος
130 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα
Σε ένα μισοτελειωμένο βαζάκι με Nutella ρίχνετε την κρέμα
γάλακτος, την οποία έχετε χτυπήσει με ένα μίξερ και έχει αποκτήσει υφή γιαουρτιού.
Προσθέτετε και το ζαχαρούχο, κλείνετε το καπάκι και ανακινείτε έτσι ώστε να
ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αν σας αρέσει να έχει μέσα κομματάκια Nutella δεν χρειάζεται
να ανακινήσετε και πολύ καλά το βαζάκι.
Στη συνέχεια βάζετε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες και το παγωτό
είναι έτοιμο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου