Noodles με μαυρο κοτόπουλο, τζίντζερ και λαχανικά!

 



 

Υλικά 

1 στήθος μαύρο κοτόπουλο, κομμένο σε λωρίδες

1 πακέτο noodles

1 κρεμμύδι , ψιλοκομμένο 

3-4 καρότα, σε φέτες

3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο

1 κουτ. σούπας τζίντζερ, τριμμένο

1 φλιτζ. Καλαμπόκι

1 κόκκινη πιπεριά μεγάλη, σε μπαστουνάκια

200 γραμμ. μανιτάρια φέτες

6 κουτ. σούπας σόγια σος

2-3 κουτ. σούπας σουσάμι

½ ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο

Αλάτι-πιπέρι

ελαιόλαδο

 

Βράζετε σε αλατισμένο νερό τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (κατά τη γνώμη μου θέλουν λιγότερο βράσιμο 1-2 λεπτά) προσθέτετε 2 σταγόνες λάδι για να μη κολλήσουν και σουρώνετε.

Σε αντικολλητικό σκεύος με ελάχιστο ελαιόλαδο σοτάρετε

το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί, προσθέτετε το κοτόπουλο, τα καρότα, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το σκόρδο, το τζίντζερ, το καλαμπόκι, την πιπεριά, τα μανιτάρια και ανακατεύετε.

Προσθέτετε τα noodles ανακατεύετε καλά να ενωθούν με τα λαχανικά, τελευταία προσθέτετε τη σόγια με το σουσάμι και ανακατεύετε. Σερβίρετε με φρέσκο κόλιανδρο.

 

Σχόλια