Κλαμπ σάντουιτς με σνίτσελ κοτόπουλο και πικάντικη σάλτσα αβοκάντο

 


 

Υλικά

1 συσκευασία σνίτσελ από Στήθος Κοτόπουλου

100 γραμμ. βούτυρο

Για την σάλτσα

1 ώριμο αβοκάντο

5 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό

Λίγες σταγόνες ταμπάσκο

αλάτι

Για την γαρνιτούρα

4 φέτες μπέικον

6 φέτες ψωμί για τοστ

4 φέτες τσένταρ

2 φύλλα μαρουλιού

1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες

πατάτες τηγανιτές

καλαμάκια μπαμπού

 

Ψήνετε το Σνίτσελ κοτόπουλο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια βάζετε τις φέτες του τοστ σε ένα τηγάνι αφού τις έχετε αλείψει με βούτυρο ώστε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Για να κάνετε την σάλτσα, βάζετε τα υλικά σε ένα multi και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Σε ένα άλλο τηγάνι ψήνετε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Κατόπιν, απλώνετε την σάλτσα αβοκάντο, σε κάθε φέτα ψωμιού και προσθέτετε το σνίτσελ, μια φέτα τσένταρ και 2 φέτες μπέικον.  Στη δεύτερη φέτα ψωμιού προσθέτετε, μια φέτα τσένταρ, μαρούλι και ντομάτα. Στη συνέχεια την τοποθετείτε πάνω στην πρώτη φέτα ψωμιού και την τρίτη από πάνω. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για τις άλλες 3 φέτες ψωμιού. Σταθεροποιείτε με τα καλαμάκια, κόβετε το Κλαμπ σάντουιτς χιαστί και σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές.

 

Σχόλια