Σπετζοφάι με τυρί Κρέμα (Πήλιο)

 



 

Υλικά

500 γραμμ. χωριάτικο λουκάνικο, κομμένο σε ροδέλες

200 γραμμ. τυρί κρέμα  
3 πράσινες πιπεριές κέρατο, κομμένες κατά μήκος
3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες κατά μήκος
2 καυτερές πράσινες πιπεριές, κομμένες κατά μήκος

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
3-4 ντομάτες ώριμες, τριμμένες  
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
αλάτι-πιπέρι

 

Σε μια πλατιά κατσαρόλα σοτάρετέ τις πιπεριές, τι οποίες έχετε κόψει κατά μήκος στα 4, μαζί με το σκόρδο. Μόλις αρχίσουν να μαραίνονται, ρίχνετε το λουκάνικο και ψήνετε μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια ρίχνετε την ντομάτα, το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Χαμηλώνετε σε μέτρια φωτιά και αφήνετε μέχρι να μειωθούν τα υγρά για περίπου 15 λεπτά. Σερβίρετε με ψωμί.
 

Σχόλια