Κοτόπουλο με τυρί κρέμα, μανιτάρια και σκόρδο

 



 

ΥΛΙΚΑ

1 στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε λωρίδες

500 γραμμ. τυρί κρέμα κρέμα

500 γραμμ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

1 κρεμμύδι ξηρό, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

½  φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου

300 γραμμ. Μοτσαρέλα σε νερό

Αλάτι-πιπέρι

ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

Ρύζι

Κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

 

 

Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και μαραίνετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Προσθέτετε το κοτόπουλο και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Σιγοψήνετε για 4-5 λεπτά, γυρίζοντας μια φορά, μέχρι να ροδίσουν οι λωρίδες του κοτόπουλου.

Προσθέτετε το τυρί κρέμα, τον ζωμό κότας και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει και να ενσωματωθεί καλά το τυρί κρέμα. Κόβετε την μοτσαρέλα σε φέτες και απλώνετε από πάνω, χαμηλώνετε τη φωτιά και ψήνετε άλλα 2-3 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να λιώσει και η μοτσαρέλα.  

Σερβίρετε το κοτόπουλο πάνω στο ρύζι και πασπαλίζετε με κόλιανδρο.

Σχόλια