Σαλάτα με σνίτσελ Γαλοπούλας με αρωματικό κους κους

 



 

Υλικά

1 συσκευασία Σνίτσελ Γαλοπούλας

300 γραμμ. κουσκούς 

150 γραμμ. Σπανάκι baby

150 γραμμ. Ρόκα baby

½  φλιτζάνι φρέσκα φύλλα κόλιανδρου

½  φλιτζάνι φύλλα μέντας, χοντροκομμένα

½  φλιτζάνι φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα

½  φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κουτ. γλυκού πάπρικα

1 κουτ. γλυκού κάρυ

Από 2 λεμόνια τον χυμό και λίγο ξύσμα

½  φλιτζάνι ελαιόλαδο

Αλάτι- πιπέρι

 

Ψήνετε το Σνίτσελ Γαλοπούλας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κόβετε σε μπαστουνάκια. Βράζετε το κους κους σε αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια στραγγίζετε, κρυώνετε σε τρεχούμενο νερό και τοποθετείτε σε ένα μπόλ, ρίχνετε τον κόλιανδρο, τα φύλλα μέντας, τον βασιλικό, το κρεμμύδι, την πάπρικα, το κάρυ, τον χυμό με το ξύσμα λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Για να κάνετε την σύνθεση, απλώνετε τη ρόκα  και το σπανάκι σε μια σαλατιέρα, από πάνω πασπαλίζετε με το αρωματικό κουσκούς και τα κομμάτια από το σνίτσελ γαλοπούλας. Ρίχνετε λίγο φρέσκο ελαιόλαδο και σερβίρετε.

Σχόλια