Υλικά για 4 άτομα
500 γραμμ. Σπαγγετίνη
1 μελιτζάνα, κομμένη σε μπαστουνάκια
300 γραμμ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 καρότα, σε φλοίδες
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας κάπαρη
½ φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1 κουτ. Σούπας πελτέ
2 ντομάτες, τριμμένες
1 κουτ. Σούπας ζάχαρη
2-3 κουτ. Σούπας βασιλικό
300 γραμμ. μπάτζο, τριμμένο
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά. Σε ένα
τηγάνι σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο τις μελιτζάνες, τα καρότα, το σκόρδο, τα
μανιτάρια και την κάπαρη. Αφού μαραθούν, σβήνετε με το κρασί, ρίχνετε τον
πελτέ, τη ντομάτα, ζάχαρη, τον βασιλικό, προσθέτετε το μαϊντανό και τα ζυμαρικά.
Ανακατεύετε και σερβίρετε με τριμμένο μπάτζο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου