Υλικά για 4 άτομα
1
κιλό μοσχαρίσιο κιμά, Ελιά
180 γραμμ. φρυγανιά, τριμμένη
2
Μήλα Καστοριάς, λιωμένα
100
γραμμ. Σαν Μιχάλη, τριμμένο
3-4 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας ξύδι
3-4
κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
Αλεύρι
για το πανάρισμα
Ελαιόλαδο
για το τηγάνι
Για την αρωματική σαλάτα
1
πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
½
φλιτζάνι φύλλα μέντας, χοντροκομμένα
½
φλιτζάνι φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα
½
φλιτζάνι άνηθο, ψιλοκομμένο
½
φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½
φλιτζάνι φρέσκα φύλλα κόλιανδρου,
χοντροκομμένα
½ φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι σέλινο, ψιλοκομμένο
1
φλιτζάνι κάσιους, καβουρντισμένα
Για την βινεγκρέτ
½
φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι χυμό Lime
1
κουτ. σούπας ζάχαρη
80
ml. σόγια σος
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου