Μούς ανθότυρο με μελεκούνι Ρόδου


Υλικά για 4 άτομα
200  γραμμ. ανθότυρο
300 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι  2%
100 γραμμ. μέλι
250 γραμμ. ξηρά φρούτα (δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα)
200 γραμμ. μελεκούνι Ρόδου
Γαρνιτούρα
Μέλι,  κανέλα και φρέσκο δυόσμο

Χτυπήστε με το μίξερ το ανθότυρο μέχρι
να αφρατέψει.
Προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε απαλά.
Χοντροκόβετε το μελεκούνι Ρόδου,  μαζί με τα φρούτα .
Ρίχνετε σε  μπολ μια στρώση από το μείγμα του ανθότυρου.
Σκορπίζετε μερικά φρούτα.
Συνεχίζετε περιχύνοντας με λίγο μέλι και επαναλαμβάνετε κατά τον ίδιο τρόπο στις στρώσεις. Αφήνετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες τουλάχιστον και στο τέλος προσθέτετε το μελεκούνι, μαζί με μέλι και δυόσμο. 


Σχόλια