Cheesecake με Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης και ανθότυρο


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6-8 ΑΤΟΜΑ
Για την βάση
350 γραμμ. Μπισκότα digestive
115 γραμμ. βούτυρο
Για τη κρέμα
1 κιλό φρέσκο ανθότυρο
1/2 φλ. ζάχαρη
1/2 φλ. Πευκοθυμαρόμελο Κρήτης
4 αυγά
γαρνίρισμα
μέλι
κανέλα

Βάζετε τα μπισκότα στο multi μαζί με το βούτυρο να γίνει
μία μάζα υγρή. Παίρνετε μία φόρμα στρογγυλή με αποσπώμενο πάτο και καλύπτετε τη βάση με το μπισκότο πιέζοντας καλά. Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το ανθότυρο, την ζάχαρη και το μέλι, χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά για 2 λεπτά. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Αδειάζετε την κρέμα τυριού στη βάση μπισκότου. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35΄ μέχρι να ροδίσει. Αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε. Γαρνίρετε με μέλι και κανέλα.







Σχόλια