Κορμός σοκολάτα με κελυφωτό Φιστίκι Μεγάρων και κονιάκ





Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 φλιτζάνι κακάο
2 κουτιά ζαχαρούχο
1 φλιτζάνι κελυφωτό Φιστίκι Φθιώτιδας, καθαρισμένο
50 ml κονιάκ


Σε ένα μεγάλο μπόλ σπάτε με τα χέρια τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια. Ρίχνετε και ανακατεύετε το κακάο με τα μπισκότα και στην συνέχεια προσθέτετε το
ζαχαρούχο μαζί με τα φιστικιά και το κονιάκ. Ανακατεύετε ώστε να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα σοκολάτας.
Τυλίγετε το μίγμα σε λαδόκολλα, φτιάχνοντας ένα ρολό. Στη συνέχεια βάζετε το γλυκό στην κατάψυξη και το αφήνετε να κρυώσει για 3-4 ώρες.

Σχόλια