Σοκολατάκια με Φιστίκι Αίγινας



ΥΛΙΚΑ

400 γραμμ. Σοκολάτα κουβερτούρα 70%
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
40 γραμμ. βούτυρο
250 γραμμ. φιστίκια Αίγινας,  χοντροκομμένα
Λίγο αλάτι

Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα την σοκολάτα, το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο, αλάτι και βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ομογενοποιηθεί
το μείγμα και να έχουμε ένα ρευστό αποτέλεσμα. Έξω από την φωτιά προσθέτουμε τα φιστίκια και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε το  μείγμα σε ένα  ταψί με λαδόκολλα.
Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει και μετά κόβουμε  σε κυβάκια.


Σχόλια