Υλικά
700
γραμμ. Μπούτι κοτόπουλο
300
γραμμ. Κριθαράκι
1
μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1
πράσινη πιπεριά κέρατο, σε ροδέλες
1
κουτ. σούπας ντοματοπελτε
2
δαφνόφυλλα
Λίγη
κανέλα
½
φλιτζάνι κόκκινο κρασί
3 Ντομάτες
ώριμες, τριμμένες
1
κουτ. σούπας μέλι
θυμάρι
φρέσκο
αλάτι-πάπρικα καπνιστή
αλάτι-πάπρικα καπνιστή
600
ml ζεστό ζωμό λαχανικών
Ελαιόλαδο
Για
το σερβίρισμα
τριμμένη
παρμεζάνα
Ρίχνετε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Βάζετε τον πελτέ, την δάφνη και την κανέλα. Ρίχνετε το κοτόπουλο, σοτάρετε μέχρι να
Σερβίρετε το κριθαράκι με τριμμένη παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου