Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Σαλάτα με κριθαράκι, κολοκυθάκι και τυρί light



Υλικά
500 γραμμ. κριθαράκι ολικής 
½  φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
10  Ντοματινια
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
χυμό από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 λεμόνι
2-3 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
200 γραμμ. light cheese
2  Κολοκυθάκια, σε φλοίδες
αλάτι
φρεσκοκομμένο πιπέρι

Βράζετε το κριθαράκι σε
μπόλικο αλατισμένο νερό. Το ξεπλένετε με
κρύο νερό και αφήνετε να σουρώσει.

Τοποθετείτε το κριθαράκι σε ένα μπολ και το αλατίζετε, ανακατεύετε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιoύ, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τα ντοματίνια, το θυμάρι, το ξύσμα λεμονιού, το τυρί, το κολοκυθάκι και ανακατεύετε καλά.
Το βάζετε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά και σερβίρετε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...