Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Dip μανιταριών με τυρί κρέμα και nachos



Υλικά
500 γραμμ. τυρί κρέμα  
100 γραμμ. Μανιτάρια champignon
100 γραμμ. Μανιτάρια
Porto Bello
50 γραμμ. Μανιτάρια πλευρώτους
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κουτ. Σούπας θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
Για τα nachos
4-5 τορτίγιες
1 κουτ. Σούπας σκόνη κάρυ
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι



Σε ένα multi πολτοποιείτε τα μανιτάρια μαζί με το κρεμμυδάκι και το θυμάρι.
Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το μείγμα με τα μανιτάρια, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε μέχρι να φύγουν τα περισσότερα υγρά. Σβήνετε με το κρασί και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να
εξατμιστούν τα υγρά. Αφήνετε τα μανιτάρια στην άκρη να κρυώσουν.
Σε ένα μεγάλο μπόλ προσθέτετε τα μανιτάρια, το τυρί κρέμα και ανακατεύετε. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο, τουλάχιστον 2 ώρες. Για να κάνετε τα nachos, κόβετε τις πίτες στα 8 και τοποθετείτε τα κομμάτια το ένα δίπλα στο άλλο σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και κάρυ. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 10 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν και σερβίρετε με το dip..












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...