Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Burittos με τυρί κρέμα και κιμά


Υλικά
4 τορτίγιες
500 γραμμ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 
1πιπεριά κόκκινη κέρατο, σε ροδέλες
1 πιπέρια πράσινη κέρατο, σε ροδέλες
150 γραμμ. κόκκινα φασόλια, κονσέρβα
1 φρέσκια ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
100 γραμμ. καλαμπόκι
½  κουτ. τσαγιού κύμινο 
χυμό από 1 λάιμ
250 γραμμ. τυρί κρέμα
1 φλιτζάνι μαρούλι, ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι


Σε ένα τηγάνι σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο, μαζί με τις πιπεριές. Ρίξτε τον κιμά, το κύμινο, το πιπέρι και το αλάτι. Μαγειρέψτε  μέχρι να ψηθεί καλά ο κιμάς. Συμπληρώνετε όσο νερό χρειαστεί. Προσθέστε τα
φασόλια, την ντομάτα και το καλαμπόκι και σβήστε με τον χυμό λαιμ.
Δουλεύετε λίγο  με το σύρμα το τυρί κρέμα με λίγο αλάτι, να μαλακώσει.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε τις τορτίγιες.  Ανοίξτε μια τορτίγια και βάλτε από πάνω λίγο από το μείγμα του κιμά και δύο καλές κουταλιές κρέμα τυριού. Τυλίξτε την τορτίγια και απολαύστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...