Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Πένες με Ροζ σάλτσα, μανιτάρια και γαλοπούλα


Υλικά
500 γραμμ. πέννες ολικής
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
4-5  μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε φέτες
100 γραμμ. Γαλοπούλα καπνιστή
200 γραμμ. τυρί κρέμα
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
200 γραμμ. Συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 
1 κουτ. σούπας ρίγανη
1 κουτ. τσαγιού πάπρικα
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
Για το σερβίρισμα
φλοίδες παρμεζάνας

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε
μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, την γαλοπούλα και αφού μαραθούν σβήνετε με το κρασί. Στην συνέχεια ρίχνετε τη ντομάτα και τα μυρωδικά.
Μόλις δέσει η σάλτσα ρίχνετε το τυρί και αφήνετε για 2-3 λεπτά να δέσει η σάλτσα.
Βράζετε τις πένες σε αλατισμένο νερό για 8-9 λεπτά.
Βάζετε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύετε. Σερβίρετε με φλοίδες παρμεζάνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...