Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Σπανάκι με Κατσικίσιο τυρί και μανιτάρια


Υλικά
½ κιλό σπανάκι
300 γραμμ. Κατσικίσιο τυρί, σε κύβους
4  μανιτάρια
40 γραμμ. Ηλιόσποροι, ξεφλουδισμένοι
2 καρότα, σε φλοίδες
1 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 πακέτο κρουτόν 
Χυμό από ένα λεμόνι
Κρέμα Βαλσαμικού
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
clear           
Κόβετε τις βάσεις των μανιταριών και σκουπίζετε τα
υπόλοιπα μέρη τους με βρεγμένο χαρτί κουζίνας. Τα κόβετε σε λεπτές φέτες και τα βάζετε σε ένα μπόλ.
Ρίχνετε  αλάτι, το χυμό λεμονιού, το μαϊντανό και τα αφήνετε να μαριναριστούν για περίπου 15 λεπτά.
Στη συνέχεια ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι τους ηλιόσπορους,

Πλύνετε καλά το σπανάκι, το στραγγίζετε και το ρίχνετε σε μια σαλατιέρα.
Προσθέτετε αλάτι, τα μαριναρισμένα μανιτάρια, τα καρότα, το τυρί, τους ψημένους ηλιόσπορους το ελαιόλαδο και την κρέμα βαλσαμικού.

Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε με κρουτόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...