Υλικά
24
μπισκότα Oreo
400
γραμμ. Τυρί κρέμα
500
γραμμ. λευκή κουβερτούρα
1 σφηνάκι
μπράντυ
Για την
επικάλυψη
180
γραμμ. ινδική καρύδα, τριμμένη
125
γραμμ. κακάο
Λιώνετε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και αφήνετε στην άκρη να κρυώσει.
Σε ένα
multi πολτοποιείτε τα μπισκότα. Ρίχνετε το
τυρί σε μια κουζινομηχανή να
αφρατέψει και προσθέτετε μέσα την λιωμένη κουβερτούρα μαζί με τα μπισκότα.
Ρίχνετε το μπράντυ και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Πλάθετε μικρά
μπαλάκια και ρολάρετε κάποια στο κακάο και άλλα στην ινδική καρύδα . Τα βάζετε
στο ψυγείο να παγώσουν.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου