Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Jacket potatoes με cottage cheese και σολομό


Υλικά
6  μέτριες πατάτες
300 γραμμ.
Cottage Cheese
4 κουτ. σούπας. Άνηθο, ψιλοκομμένο
6-8 φέτες καπνιστό σολομό
Αλάτι-πιπέρι

Πλύνετε καλά τις πατάτες με τις φλούδες και στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας.
Τυλίγετε τις πατάτες όχι πολύ σφιχτά, σε λαδόκολλα και μετά αλουμινόχαρτο και ψήνετε σε δυνατό φούρνο για 50 λεπτά με 1 ώρα περίπου, μέχρι να
μαλακώσουν. Αφήνετε τις πατάτες για 10 λεπτά να κρυώσουν.
Σε ένα μπόλ ανακατεύετε το cottage cheese με τον άνηθο, το αλάτι και πιπέρι .

Χαράζετε τις πατάτες στην κορυφή σταυρωτά, πιέζοντας  ελαφρά για να ανοίξουν στο κέντρο.  Γεμίζετε κάθε πατάτα με μία κουταλιά από το μείγμα του τυριού και γαρνίρετε με τα κομμάτια σολομού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...