Club sandwich με τυρί Philadelphia, αβγό και μουστάρδα


Υλικά
6 φέτες ψωμί του τοστ
4 κουτ. σούπας μουστάρδα Colman’s
4 κουτ. σούπας τυρί Philadelphia
2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες
3 αβγά
4 φέτες χοιρινή μπριζόλα
4 φέτες γαλόπουλα
8 φέτες τυρί τσένταρ
Οδοντογλυφίδες

Χτυπήστε τα αβγά με αλάτι, πιπέρι και κάντε τα ομελέτα σε αντικολλητικό τηγάνι.
Σε μία φέτα ψωμί του τοστ απλώνετε
τυρί Philadelphia. Προσθέτετε μία φέτα χοιρινή μπριζόλα, μία φέτα τυρί, ντομάτα, γαλοπούλα. Παίρνετε άλλη φέτα ψωμί του τοστ, την αλείφετε από τη μια μεριά με τυρί Philadelphia, την άλλη με μουστάρδα και βάζετε από πάνω μία φέτα χοιρινή μπριζόλα, μία φέτα τυρί, ντομάτα, γαλοπούλα. Αλείφετε και την τρίτη φέτα ψωμιού με μουστάρδα, βάζετε το τηγανητό αβγό και καλύπτετε το σάντουιτς.

Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για τις άλλες 3 φέτες ψωμιού. Τοποθετείτε τα club sandwich σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 6-8 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σταθεροποιείτε με τις οδοντογλυφίδες, κόβετε το club sandwich χιαστί και σερβίρετε.

Σχόλια