Υλικά
250 γραμμ. Κριθαράκι Melissa ολικής
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά κέρατο, σε ροδέλες
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
400 ml ζωμός
λαχανικών
400 γραμμ. Melissa τομάτα
6-7 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο
6-7 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο
θυμάρι φρέσκο
αλάτι-πάπρικα
αλάτι-πάπρικα
Για το σερβίρισμα
τριμμένη
παρμεζάνα,
Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Ρίχνετε στην κατσαρόλα το
Προσθέτετε το ζωμό, την τομάτα, το αλάτι, την πάπρικα, το θυμάρι και
ανακατεύετε. Σκεπάζετε το φαγητό και το αφήνετε να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά
μέχρι να μαλακώσει το κριθαράκι και να δέσει με τη σάλτσα.
Σερβίρετε το κριθαράκι με τριμμένη παρμεζάνα.
Σερβίρετε το κριθαράκι με τριμμένη παρμεζάνα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου