Κορμός με σοκολάτα, χαλβά, ξηρούς καρπούς και τζιντζερ



Υλικά

400 γραμμ. χαλβά με άρωμα βανίλια από ταχίνι
250 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα
80 ml ταχίνι
1 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
ξύσμα από ένα μεγάλο πορτοκάλι
λίγο τριμμένο τζίντζερ
1 κουτ. σούπας κανέλα
½  φλιτζ. αμύγδαλα,
½ φλιτζ. Καρύδια
½ φλιτζ. Φουντούκια


Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί με το βούτυρο.

Προσθέτετε το ταχίνι, το ξύσμα πορτοκαλιού, το τζίντζερ και την κανέλα.
Κόβετε το χαλβά σε κυβάκια και μαζί με τους ξηρούς
καρπούς, τα προσθέτετε στο μείγμα της σοκολάτας

Ανακατεύετε αργά για να μη λιώσει ο χαλβάς.

Απλώνετε το μείγμα σε λαδόκολλα και σχηματίζετε τον κορμό

Βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες εώς ότου σταθεροποιηθεί.



Σχόλια