Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Αλμυρό κέικ με πιπεριές, τυριά και αλλαντικά


Υλικά

500 γραμμ. αλεύρι φαρίνα Γιώτης
4 αβγά
250 γραμμ. βούτυρο
250 γραμμ. γάλα
200 γραμμ. κεφαλογραβιέρα
200 γραμμ. ρεγκάτο
200 γραμμ. τυρί φέτα
4 φέτες ζαμπόν, ψιλοκομμένο
4 φέτες γαλοπούλα, ψιλοκομμενη
1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη  
1 πιπεριά κόκκινη μεγάλη, ψιλοκομμένη  
λίγο αλάτι
πιπέρι

Χτυπάτε το βούτυρο με το αλάτι να αφρατέψει, προσθέτετε τα αβγά και χτυπάτε για
2 λεπτά.
Ρίχνετε το γάλα και χτυπάτε για λίγο, μην ανησυχείτε αν σβολιάσει το μείγμα.
Προσθέτετε όλα τα τυριά , τα αλλαντικά, το κρεμμύδι και τις πιπεριές.

Στο τέλος ρίχνετε την φαρίνα και ανακατεύετε στην χαμηλή ταχύτητα.  Αδειάζετε το μείγμα, σε καλά βουτυρωμένη μακρόστενη φόρμα 30 εκ. και   Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο  στους 180 βαθμούς  για 50 λεπτά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...