200 γραμμ.. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
120 γραμμ. κρέμα τυριού
100 γραμμ. καλαμπόκι
150 ml γάλα
2 αβγά
4 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μίξερ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα, προσθέτετε την κρέμα τυριού μαζί με το ελαιόλαδο και ρίχνετε σιγά-σιγά το αλεύρι. Βγάζετε από το μίξερ τον κάδο και προσθέτετε το καλαμπόκι και το μπέικον. Ανακατεύετε μέχρι
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου