Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Cupcakes με ζαμπόν και τυρί

Υλικά:

300 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουτ. τσαγιού μπέικιν πάουντερ
3/4 κουτ. τσαγιού αλάτι
1/4 κουτ. τσαγιού μουστάρδα σε σκόνη
120 γραμμ. Κρέμα τυριού
60 γραμμ. Βούτυρο, λιωμένο
1 αβγό
1 φλιτζάνι γάλα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
4 φέτες ζαμπόν, ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι τυρί ρεγκάτο, τριμμένο

Εκτέλεση:

Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη μουστάρδα, την κρέμα τυριού και ανακατεύετε.
Χτυπήστε σε ένα μίξερ το βούτυρο, προσθέτετε το
αβγό και το γάλα. Στο μπολ με το αλεύρι, προσθέτετε το μείγμα βουτύρου, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το ζαμπόν, το τριμμένο τυρί και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βάζετε στις 7 θήκες χαρτάκια, μοιράζετε το μείγμα και ψήνετε για 7-8 λεπτά, στο  cupcake maker της Petra. Καλή απόλαυση !!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...