Μαρμελάδα Κολοκύθας

Υλικά

1 ½  κιλό κολοκύθα
3 πορτοκάλια, κομμένα σε ροδέλες
Χυμό από 3 lime
1 κιλό ζάχαρη
100 γραμμ. τζίντζερ, τριμμένο
1 λίτρο νερό

Καθαρίζετε την κολοκύθα από την φλούδα και τα σπόρια. Κόβετε σε φέτες και τις τρίβετε στον τρίφτη στο "χοντρό". Βάζετε σε μια κατσαρόλα την τριμμένη κολοκύθα, τα πορτοκάλια, το
Lime, το τζίντζερ, το νερό και βράζετε για 30 λεπτά. Προσθέτετε την ζάχαρη και βράζετε το μείγμα για 30 λεπτά περίπου ακόμη, μέχρι να πήξει. Μοιράζετε την μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βαζάκια και αποθηκεύετε. Καλή απόλαυση!!


Σχόλια