Υλικά
4
ασπράδια αβγών, βιολογικά
Αφήνετε
τα ασπράδια έξω από το ψυγείο για μια ώρα και τα χτυπάτε στο μίξερ με το αλάτι,
στην δυνατή ταχύτητα, μέχρι να
ασπρίσουν και να πήξουν. Ρίχνετε σταδιακά τη ζάχαρη. Σχίζετε το μπαστουνάκι της βανίλιας και με τη λάμα του μαχαιριού αφαιρείτε προσεκτικά τους σπόρους, προσθέτετε στη μαρέγκα και ρίχνετε λίγη-λίγη την κρέμα σαντιγύ. Ανακατεύετε πολύ ελαφρά το μείγμα, προς μια κατεύθυνση.
ασπρίσουν και να πήξουν. Ρίχνετε σταδιακά τη ζάχαρη. Σχίζετε το μπαστουνάκι της βανίλιας και με τη λάμα του μαχαιριού αφαιρείτε προσεκτικά τους σπόρους, προσθέτετε στη μαρέγκα και ρίχνετε λίγη-λίγη την κρέμα σαντιγύ. Ανακατεύετε πολύ ελαφρά το μείγμα, προς μια κατεύθυνση.
Βάζετε
σε ποτήρια του μαρτίνι και αφήνετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Καλή
απόλαυση !!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου