Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Εύκολο Παγωτό γιαούρτι με Μερέντα και μέλι

Υλικά

1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 10% 
½ φλιτζ. μέλι
300 γραμμ. Μερέντα

Ανακατεύετε το γιαούρτι με το μέλι, πολύ καλά με σύρμα. Προσθέτετε την μερέντα και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Βάζετε το μείγμα στην παγωτομηχανή και το παγώνετε σύμφωνα με τις οδηγίες της μηχανής.

Εναλλακτικά το βάζετε σε παγωμένο ανοξείδωτο σκεύος, τοποθετείτε στην κατάψυξη για 1 ώρα και φροντίζετε να το ανακατεύετε κάθε μισή ώρα για 3-4 φορές, έτσι ώστε να διαλυθούν οι κρύσταλλοι και να έχετε μια κρεμώδης υφή. Καλή απόλαυση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...