Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Σοκολατάκια γεμιστά με λευκή Ferrero Rocher



Υλικά 

Για τη γέμιση
200 γραμμ. λευκή κουβερτούρα
4 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
3 κουτ. σούπας γάλα
80 γραμμ. γκοφρέτες κακάο, αλεσμένες
Για την επικάλυψη
500 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα
Φόρμα για σοκολατάκια

Λιώνετε σε μπέν μαρί τη λευκή σοκολάτα και ταυτόχρονα ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με το γάλα. Ανακατεύετε τα δυο μείγματα μαζί προσθέτοντας τις αλεσμένες γκοφρέτες, το
κροκάν και βάζετε στο ψυγείο ώστε να κρυώσει.
Στην συνέχεια λιώνετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και την ρίχνετε στη φόρμα για σοκολατάκια. Αδειάζετε αμέσως γιατί θέλετε απλά μια στρώση, άρα αφού ρίξετε τη σοκολάτα αναποδογυρίζετε για να πέσει η περιττή σοκολάτα.
Το βάζετε στο ψυγείο και το βγαζετε μετά από μισή ώρα, βάζετε και το μείγμα με τη λευκή σοκολάτα και γεμίζετε τα φορμάκια ώστε να  καλυφτούν από πάνω με την υπόλοιπη λιωμένη κουβερτούρα. Βάζετε στο ψυγείο για μια ώρα. Καλή απόλαυση!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...