Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Κροκάν φουντουκιού


 Υλικά

200 γραμμ. Φουντούκια, χοντροκομένα
1 κουτ. σούπας βούτυρο
4 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή  
4 κουτ. σούπας ζάχαρη άσπρη  



Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το βούτυρο και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε τα φουντούκια και μετά από λίγο την ζάχαρη. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Όταν λιώσει καλά η ζάχαρη, αποσύρετε από την φωτιά και ανακατεύετε. Στρώνετε το μείγμα σε λαδόκολλα και το αφήνετε να κρυώσει. Όταν κρυώσει χοντροκόβετε τα κομμάτια σε ένα multi. Διατηρείται για αρκετό καιρό σε δροσερό μέρος και μπορείτε να γαρνίρετε παγωτά και να εμπλουτίσετε μείγματα κέικ και σοκολατάκια.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...