Yλικά
1 κιλό χοιρινή τηγανιά
150 γραμμ. μανιτάρια
1 κύβο, ζωμό λαχανικών
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
Μαϊντανός, ψιλοκομμένος για το γαρνίρισμα
Βάζω
σε ένα τηγάνι 1 ½ φλιτζάνι νερό και το αφήνω να βράσει. Μόλις βράσει
ρίχνω το κρέας και σε 5 λεπτά τον κύβο. Αμέσως μετά ρίχνω το αλατοπίπερο και τη
ρίγανη. Μετά από 5 λεπτά ρίχνω το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το αφήνω
μισή ωρίτσα να βράσει καλά μέχρι να εξατμιστεί το νερό.
Μόλις ροδοκοκκινίσει η τηγανιά τότε κόβω σε φέτες το κρεμμύδι
το ρίχνω και σε 3 λεπτά περίπου, ρίχνω την κρέμα γάλακτος
και τα μανιτάρια. Σε 5 λεπτά είναι έτοιμη η τηγανιά. Σερβίρω και ρίχνω
λίγο μαϊντανό από επάνω. Από τον Σάκη Πατλή.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου