Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Σαλάτα light με Γαλοπούλα και Καλαμπόκι


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

2 ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
2 αγγουράκια, τριμμένα
2 καρότα, τριμμένα
200 γραμμ. καλαμπόκι (σε κονσέρβα )
200 γραμμ. Τυρί κίτρινο 10 %, σε κυβάκια
200 γραμμ. γαλοπούλα βραστή, σε κυβάκια
200 γραμμ. γιαούρτι 2%
150 γραμμ. μαγιονέζα light
αλάτι
πιπέρι


 

Ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπόλ την ντομάτα, το αγγούρι, το καρότο, το καλαμπόκι και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια προσθέτετε το τυρί, τη γαλοπούλα και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με την μαγιονέζα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και το προσθέτετε στην σαλάτα. Ανακατεύετε έτσι ώστε το ντρέσινγκ να πάει σε όλη την σαλάτα.
Την βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει για 30 λεπτά περίπου και σερβίρετε. Καλή απόλαυση!!

Tip.
Στο ντρέσινγκ μπορείτε να βάλετε και 1 κουτ. σούπας μουστάρδα, για ποιο πικάντικη γεύση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...