Ειδικός διαγωνισμός για τους φίλους μου στις Σέρρες!!



Η πρώτη συνταγή
1 γεύμα στην ταβέρνα «Τόλης», που βρίσκετε από το 1959 στην πλατεία του χωριού Νέο Σούλι στις Σέρρες. Η Τρίτη πλέον γενιά του μαγαζιού έχει δημιουργήσει τον πιο όμορφο χώρο για να περάσετε ατέλειωτες ώρες με την παρέα σας με πολύ καλό φαγητό. Το φιλόξενο περιβάλλον του χώρου θα σε κάνει να χαλαρώσεις αλλά και η παραδοσιακή αισθητική του χώρου θα σου θυμίσει άλλες εποχές. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23210 92174 ( κατόπιν επικοινωνίας με το μαγαζί. Maximum κατανάλωση 30 ευρώ, από Τρίτη μέχρι Παρασκευή και εκτός αργιών). Αλλά και για τους φίλους του "blog στον atmo"! Απίστευτη προσφορά!!! Όσοι βρεθείτε στην ταβέρνα, με το που αναφέρετε το “blog ston atmo”, ότι ποσότητα ποτών καταναλώσετε, το μαγαζί σας κερνάει ακριβώς την ίδια ποσότητα! Και εννοείτε και μια πιατέλα με γλυκά, στο τέλος!!  



Η δεύτερη συνταγή
1 διακοσμητικό κερί με άρωμα και χρώμα της επιλογής σας από τo εργαστήρι κεριού ΑΦΟΙ ΕΥΣΤΡ. ΚΟΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΤΗΛ. 23210 24033 Σέρρες, όπου ασχολείται
με την παραγωγή κεριών εκκλησιαστικού τύπου, διακοσμητικά, πασχαλινά, αρωματικά, γάμου, βάπτισης κ.α. πάντα με άριστη ποιότητα και στις καλύτερες ανταγωνιστικές τιμές.

Στείλτε λοιπόν στο inbox μου, http://www.facebook.com/nikolas.sakellariou την αγαπημένη σας συνταγή με την φωτογραφία της. Οι συνταγές που θα πάρουν τα περισσότερα like θα κερδίσουν το γεύμα.Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 13/1 στις 20:00.


Σχόλια