ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
1 μελιτζάνα
2 πιπεριές, σε διαφορετικό χρώμα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 κουτ. σούπας κάππαρη
1 κουτ. τσαγιού ρίγανη
2 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
2 πιπεριές, σε διαφορετικό χρώμα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 κουτ. σούπας κάππαρη
1 κουτ. τσαγιού ρίγανη
2 κουτ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
αλάτι
πιπέρι
Καθαρίζετε τις πιπεριές από το κοτσάνι και τα σπόρια,
τις κόβετε στα τέσσερα κατά μήκος και ψήνετε στη σχάρα, επίσης για 10 λεπτά περίπου.
Κόβετε τις ψημένες πιπεριές σε κύβους.
Προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο, την κάππαρη, τη ρίγανη, το
μαϊντανό, τη μελιτζάνα, τις πιπεριές, τα φρέσκα κρεμμυδάκια την παρμεζάνα,
ανακατεύετε καλά, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε. Καλή απόλαυση!!
Σημειωση: Εάν δεν είναι εύκολο
να ψήσετε τα λαχανικά στη σχάρα …κάντε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 180
βαθμούς για 20 λεπτά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου