Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Σαλάτα με Μακαρονάκι και Τόνο


 
 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

250 γραμμ. κοφτό μακαρονάκι
250 γραμμ. Καλαμπόκι ( σε κονσέρβα)
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1/2 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κομμένη, σε κύβους
1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε κύβους
1 αγγούρι, κομμένο σε κύβους
100 γραμμ. ενταμ, κομμένο σε κύβους
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
200 γραμμ. γιαούρτι

200 γραμμ. ανθότυρο
100 γραμμ. Τυρί κρέμα
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 κουτ. σούπας ξύδι
αλάτι
πιπέρι



Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στη συνέχεια τα στραγγίζετε καλά και τα βάζετε σε ένα μεγάλο μπόλ να κρυώσουν, με λίγο ελαιόλαδο.
Σε ένα μπόλ αναμιγνύετε το καλαμπόκι, τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά, την ντομάτα, το αγγούρι, το ένταμ και τον τόνο.
Έπειτα φτιάχνετε τη σος, τρίβετε το ανθότυρο και προσθέτετε το γιαούρτι, το τυρί κρέμα, τη μουστάρδα, το ξύδι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνετε τη σος στο μπόλ με τα υπόλοιπα υλικά, τα ζυμαρικά και ανακατεύετε.
Σκεπάζετε με μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου, ώστε να είναι δροσερή. Καλή απόλαυση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...