Υλικά
1 κοτόπουλο 1½ κιλό
1 κιλό πιπεριές τρίχρωμες ( κόκκινη, κίτρινη
) σε λωρίδες
2-3 ντομάτες κόκκινες , ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες
2-3 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
λίγο φρέσκο Βασιλικό
200 γραμμ. λάδι ελιάς
½ ποτήρι ούζο
Αλάτι
2-3 ντομάτες κόκκινες , ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες
2-3 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
λίγο φρέσκο Βασιλικό
200 γραμμ. λάδι ελιάς
½ ποτήρι ούζο
Αλάτι
πιπέρι
Κόβετε το κοτόπουλο σε μερίδες, το αλευρώνετε και το βάζετε στην
Βάζετε το ανάλογο νερό και το αφήνετε να βράσει σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα. Σερβίρετε το κοτόπουλο ζεστό με την σάλτσα του σε βαθιά πιατέλα μαζί με ρύζι μπασμάτι. Από τον Δημήτρη Τζίμα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου