ΣΟΥΔΑΚΙΑ


ΥΛΙΚΑ

1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
4 ΑΥΓΑ
ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
3/4 ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1/2 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
2 ΑΥΓΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ(ΖΕΣΤΟ)
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΚΡΕΜΑ ΓΚΑΝΑΖ
200 ΓΡΑΜ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200 ΓΡΑΜ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ


ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΔΑΚΙΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΕ 1 ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΧΛΑΣΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ, ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 1 ΚΟΡΝΕ, ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 35-40 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.
ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΚΡΕΜΑ ΓΚΑΝΑΖ
ΖΕΣΤΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. Από Νίνα Παππά.

Σχόλια