Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Φέτα ψητή



ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

1 κομμάτι φέτα σκληρή 
1 ντομάτα, κομμένη ροδέλες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη λεπτές ροδέλες
Λίγη ρίγανη
Λίγο ελαιόλαδο 
γαρνιτούρα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο ωμό ελαιόλαδο



Κόβετε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και το απλώνετε με τη γυαλιστερή μεριά από πάνω.
Βάζετε πάνω στο αλουμινόχαρτο αρκετές ροδέλες ντομάτας, για να μπορέσετε να ακουμπήσετε επάνω τη φέτα.
Πάνω στη ντομάτα βάζετε τη φέτα και από πάνω ρίχνετε την υπόλοιπη ντομάτα μαζί με το ζουμί της και τις ροδέλες της πιπεριάς.
Ρίχνετε λίγη ρίγανη και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
Τυλίγεται το αλουμινόχαρτο, το κλείνετε καλά και με ένα πιρούνι κάνετε μερικές τρύπες από πάνω.
Ανάβετε το μάτι της κουζίνας και το βάζετε πάνω να ψηθεί για 20 λεπτά ή σε ένα ταψάκι σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Σερβίρετε σε πιάτο με το αλουμινόχαρτο κλειστό για να μην κρυώσει και το σκίζετε στη μέση για να το ανοίξετε τελευταία στιγμή. Καλή απόλαυση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...