Βράζετε τα κάστανα τα ξεφλουδίζετε και στην συνέχεια τα πολτοποιείτε με ένα πιρούνι
ώστε να γίνουν πουρές. Στην συνέχεια θρυμματίζετε τα καρύδια σε ένα μούλτι και
ανακατεύετε πολύ καλά με τον πουρέ από τα κάστανα.
Σε ένα μπεν μαρί βάζετε την κουβερτούρα την μαργαρίνη, την ζάχαρη άχνη και κονιάκ.
Μόλις γίνει ένα ομοιογενές μείγμα το προσθέτουμε στον πουρέ του κάστανου και
πλάθουμε μπαλάκια. Καλύπτουμε τα μπαλάκια με τρούφα ή κακάο και τα αφήνουμε σε
μία λαδόκολλα να στεγνώσουν.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου