ΥΛΙΚΑ
(για την ζύμη)
400
γρ. αλεύρι
2
αυγά
Βάζουμε
το αλεύρι σε μια λεκανίτσα και
τη
μαγιά στο κέντρο. Βράζουμε το νερό το ρίχνουμε και τ ανακατεύουμε όλα μαζί.
Βάζουμε τα αυγά, λίγο λάδι, γάλα φρέσκο, λίγο αλάτι και τα ζυμώνουμε μέχρι να
γίνει η ζύμη τόσο μαλακή, ώστε ν ανοίξουμε τη βάση. Παίρνουμε ένα ταψί
στρογγυλό και μεγάλο, το αλείφουμε με λίγο λάδι και μετά ανοίγουμε τη ζύμη μας
και την τοποθετούμε στο ταψί(μια στρώση). Απλώνουμε τη μοτσαρέλα, τα κομμάτια
κοτόπουλου, την τριμμένη φέτα και τις πιπεριές. Στην συνέχεια προσθέτουμε την
σάλτσα (τριμμένες ντομάτες, ανακατεμένες με πάπρικα
και κανέλα τριμμένη) και στο τέλος προσθέτουμε λίγο βούτυρο και λίγη
ακόμα μοτσαρέλα. Ψήνουμε σε φούρνο πάνω-κάτω, στους 200 βαθμούς, για 30 περίπου
λεπτά. Από την Ευαγγελία Τραπεζιώτη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου