Μπισκότα με μέλι και σουσάμι


   

Υλικά



3 κουτ. σούπας μέλι
1 βανίλια
1 αυγό
400 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
125 γραμμ. μαύρη ζάχαρη
100 γραμμ. μαργαρίνη
1/2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
½ φλιτζ. Σουσάμι

 
Χτυπάμε σε μίξερ την μαργαρίνη με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
Προσθέτουμε το μέλι, την βανίλια, το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα.
 Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα, μαζί με το σουσάμι ανακατεύοντας καλά.
Πλάθουμε την ζύμη μας σε παχιά ρολά και τ' αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν και να σφίξουν, τυλιγμένα σε μεμβράνη.
Κόβετε τα ρολά σε φέτες, τα στρώνετε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε στους 220 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 8-10 λεπτά ώστε να πάρουν ανοιχτό χρώμα. Καλή απόλαυση!!

Σχόλια