Υλικά
340
γραμμ. τυρί φέτα
80 ml κρέμα γάλακτος light 10% λιπαρά
260 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σφιχτή σαντιγί
80 ml κρέμα γάλακτος light 10% λιπαρά
260 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σφιχτή σαντιγί
άνηθο για γαρνίρισμα
Ρίχνετε σε ένα
κάδο του μίξερ την φέτα και χτυπήστε μέχρι να αποκτήσει την υφή κρέμας. Στην
συνέχεια προσθέτετε την κρέμα γάλακτος light και
συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. Αφού ομογενοποιηθούν
τα υλικά, ρίχνετε την σαντιγί και ανακατεύετε απαλά με μία σπάτουλα. Βάζετε την
μούς σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και έπειτα στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να πήξει.
Γαρνίρετε σαλάτες ή την βάζετε απλά σε μπολάκια σαν ντιπ. Καλή απόλαυση!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου