Βάφλες


240 γραμμ. αλεύρι για όλες της χρήσεις
80 γραμμ. ζάχαρη
110 γραμμ. Μαργαρίνη, λιωμένη
410 ml γάλα
3 αβγά
20 γραμμ. μπέικιν πάουντερ
2  βανίλιες
½ κουτ. σούπας αλάτι

Σε ένα μπολ
ρίχνετε όλα τα στερεά υλικά και ανακατεύετε με ένα σύρμα, ή τα βάζετε σε ένα μίξερ και κάνετε την ζωή σας ποιο εύκολη.
Προσθέτετε το γάλα, την μαργαρίνη, τα αβγά και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
Αφήστε τον χυλό να σταθεί
για μισή ώρα.
Ρίχνετε τον χυλό στην βαφλιέρα και ψήστε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής ή σε σιλικονούχα βαφλιέρα ειδική για τον φούρνο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν από την μια πλευρά, γυρίζετε να ψηθούν για 5 λεπτά ώστε να ψηθούν και από την άλλη. Σερβίρετε με σαντιγί, πραλίνα φουντουκιού, παγωτό ή με κάποια μαρμελάδα τις αρεσκείας σας. Καλή απόλαυση!!

Σχόλια